Početna <> Kako rezervirati

Kako rezervirati

Kako rezervirati

U rubrici "Kako rezervirati" možete naći upute kroz koje faze morate proći da biste brzo i lako našli odgovarajući smještaj i rezervirali ga. 

 

 1. Pretražite kategoriju za koju ste zainteresirani:

 a) Odredite datum svod dolaska i odlaska

 b) Odaberite između slijedećih vrsta smještaja :Vile, Kuće za odmor,Apartmani, Sobe, Ribarske kuće - Robinzonski turizam

 c) Odaberite broj osoba i stisnite pretraži kako bi  eliminirali apartmane koji ne odgovaraju Vašim zahtjevima

 

2. Izdvojite jedinice koje vam se sviđaju

 

3. Pošaljite upit o raspoloživosti jedinica

a) Nakon što kliknete na apartman kako bi "Vidjeli detalje" u kalendar kliknite na "Selektirani datum" te označite datum svog dolaska i odlaska.

b) Period Vašeg upita u kalendaru označiti će se zelenom bojom i automatski otvoriti opciju "POŠALJITE UPIT", kliknite na tu opciju i ispunite podatke.

c) Nakon zaprimljenog upita odgovoriti ćemo u najkraćem mogućem roku.

 

4. Rezervirajte Vama najbolju slobodnu jedinicu

Nakon što Vas obavijestimo  koje su smještajne jedinice slobodne, odaberite najbolju i počnite s procesom rezervacije na način da potvrdite rezervaciju određenu jedinice kako bi je mi sačuvali za Vas.

 

5. Fiksna rezervacija plaćanjem akontacije

Nakon što odlučite rezervirati određenu smještajnu jedinicu iz naše ponude trebate uplatiti akontaciju u određenom postotku od cijene ukupnog boravka:

- između 10% - 30 %  ovisno o odabranom smještaju za apartmane, sobe, vile, kuće za odmor i ribarske kuće (ostatak na dan dolaska u gotovini direktno vlasniku (ili agenciji ) po dobivenom voucheru)

Rok uplate akontacije je 2 radna  dana, a u sezoni (01.07.-01.09.) 24 sata. Nakon uplate akontacije potrebno je poslati agenciji potvrdu o uplati akontacije putem e-maila ili  fax-a.

Uplatom akontacije jedinica je za Vas fiksno rezervirana i mi Vam još jednom potvrđujemo rezervaciju.

 

6. Dolazak

- check in: od 14.00h, check out: do 10.00h

- prijava gostiju pri dolasku direktno kod vlasnika apartmana u Murteru ili kod djelatnika agencije MURTER-ONLINE.COM